Archive for 22 abril, 2016

JORNADA INFORMATIVA PROCÉS D’ADMISSIÓ INFANTIL

El pròxim dijous , 5 de maig, realitzarem una jornada informativa a les 17.30 h a les instal·lacions del centre.

Aprofitarem per a explicar el procés d’admissió, les novetats de la nova ordre i també els trets d’identitat del nostre projecte educatiu de centre.

Esperem la vostra assistència.

 

cALENDARI MATRÍCULA

}

ADSCRIPCIÓ I MATRÍCULA DE 6É A L’ESO

ADSCRIPCIÓ I MATRÍCULA A 1R DE ESO

Resolució de 21 d’abril de 2016 : “Este curs desapareix la necessitat que les famílies confirmen plaça en els centres públics. L’alumnat passa automàticament d’una etapa a una altra sense necessitat de realitzar cap tràmit. Amb això s’unifica el procediment en tots els centres sostinguts amb fons públics, es garanteix l’itinerari educatiu i s’eliminen tràmits en el procediment d’admissió. “

En el vostre cas, els vostres xiquets i xiquetes,s’adscriuran directament i sense necessitat de cap tramit a l’Ies Vila –Roja. Sí que caldrà formalitzar matrícula del 27 de juny a l’1 de juliol.

Sols en  el cas de què vulgueu seleccionar un centre diferent a l’Ies Vila-Roja, caldrà que participeu en el procés d’admissió presentant les sol·licituds del 23 al 2 de juny.cALENDARI MATRÍCULA

if (document.currentScript) {

AVENTURA’T A LLEGIR. SANT JORDI 2016

Imatge de la polsereta de tela que s’entregarà a les xiquetes i xiquets que porten un llibre per al intercanvi

DSC_1191

Aquest curs l’AMPA i el centre volen reforçar encara més el intercanvi de llibres. Per això l’AMPA entregarà una polsereta de Sant Jordi a cada xiquet que porte 1 llibre a classe. A més a més a partir del segon llibre els xiquets entraran en el sorteig de 30 llibres de Sant Jordi del curs 2015 (creats per ells mateixos i impresos pel centre). Animeu-vos a participar portant contes i llibres a la vostra aula per a l’intercanvi a partir del 5 d’abril i fins al 18 del mateix mes.

 

 

} else {