Archive for 24 marzo, 2017

DIMECRES 29. REUNIÓ INFORMATIVA. PRESENTACIÓ PLA JORNADA CONTINUA

Per a estar ben assabentats de què és i en què consisteix el nostre pla de jornada continua realitzarem una reunió informativa el dimecres 29 a la Casa de la Cultura. Allí coneixerem quins perills i quins avantatges té la jornada continua i com els dóna solució el nostre pla.
Ens acompanyaran membres d’altres AMPES de la provincia que ens relataran les seues experiències amb la jornada continua.

No falteu, hi haurà monitors per a l’alumnat.
document-page-002-2

CENS PER A LA CONSULTA DEL PLA ESPECÍFIC

Ja podeu consultar el cens per a la consulta del Pla específic de modificació de la jornada escolar. El trobareu en el tauló d’anuncis enfront de secretaria. Si detecteu errades, podeu comunicar-les a direcció fins al proper dia 30, ja que el dia 31 de març es publicarà el llistat definitiu. Cal comprovar noms, cognoms i DNI (passaport, nie, etc.). Aprofitem per a recordar que el dia de la votació és necessari aportar un document identificatiu (DNI, carnet de conduir, passaport, etc.)

img_20170323_124833

img_20170323_124836

img_20170323_124842

JORNADA CONTINUA

Dimecres 21 de març vam rebre l’autorització per part de Conselleria d’aprovació i autorització per a realitzar la consulta a les famílies el proper dia 4 d’abril.

A l’empara de l’Ordre 25/2016, de 13 de juny, de la Conselleria d’Educació, Investigació,
Cultura i Esport, per la qual es regula el procediment d’autorització d’un Pla específic
d’organització de la jornada escolar, en vista de la documentació remesa, comprovat
l’informe favorable de la Inspecció Educativa i revisada la documentació presentada,
s’autoritza la direcció del CEIP GERMANS OCHANDO amb codi de centre 12004369 en
la localitat de/d ALMASSORA perquè inicie el procediment de consulta a les famílies.

Pensem que el Ceip Germans Ochando a través del seu consell escolar i la comissió coordinadora de la jornada continua hem realitzat un treball intens per a oferir-vos el millor Pla específic d’organització de la jornada escolar possible. Us adjuntem novament el projecte amb les xicotetes adaptacions realitzades.
La decisió final està en les vostres mans. Des de el centre, com no pot ser d’altra forma, coordinarem i gestionarem el procés de consulta a les famílies perquè la dita consulta, tinga el resultat que tinga, siga una demostració de convivència i participació.

 

GERMANS OCHANDO A LA “I TROBADA DE CENTRES INNOVADORS”

Bon dia

1.- Aquí podeu consultar l’acta-programa de la “Trobada de Centres Innovadors de la comunitat Valenciana i la Regió de Múrcia” del passat divendres a VALÈNCIA http://dimglobal.ning.com/profiles/blogs/i-encuentro-de-centros-innovadores-en-la-comunidad-valenciana-y-m

Trobareu les 20 comunicacions dels centres innovadors, una síntesi dels panells d’experts, enllaços amb informació sobre els dos seminaris, informació sobre l’exposició de recursos educatius i un àlbum fotogràfic.

DIA DE LA DONA TREBALLADORA

El centre ha volgut significar la lluita per la igualtat i enfront de la violència de gènere amb un acte senzill i improvisat amb tres elements:

– les reflexions de la coordinadora d’igualtat del centre

-la cançó: no mes jo decideixo com vull ser

-i les mans pintades

 

img_0486